In caz ca cineva s-a intrebat, da, sunt inca in viata! Dar, sincera sa fiu, nici eu nu mai stiu ce  fac. Acum doua saptamani am avut parte de un control inopinat de la Garda Financiara la una din firmele unde lucrez.

Un pic cam teatral, unul dintre cei doi inspectori mi l-a adus in gand pe celebrul Marchiz de Steyne din Balciul Desertaciunilor, iar colega mea mi-a spus, in momentul destainuirii mele, ca asta nu face decat sa-l eticheteze antipatic de la bun inceput pe domnul cu pricina. In general, chiar daca intuitia pur feminina imi spune de la bun inceput cu cine am de-a face, ma feresc sa pornesc la drum pe picior de razboi, dar de data asta intuitia mea a batut toate recordurile de viteza si nu mi-am putut inabusi dezacordul cu privire la vanitatea „Marchizului de Steyne”. Ajunsesem sa-i visez si noaptea. Bineinteles ca au plecat cu o mica „realizare”, amenda minima, doar nu era sa ma bata pe umar si sa ma felicite ca am lucrat bine. Cum ei primesc stimulente procentual din valoarea amenzilor daca sunt incasate in max. 45 de zile , merita efortul lor de a se zburli pe seama noastra. Important este ca am scapat rezonabil de data asta, pana la urmatoarea „vizita”, caci cine stie ce personaj imi va mai da batai de cap, dar cel mai bun lucru e ca nu mai am cosmaruri noaptea. Oricum, nenea Boc ne-a promis multe intalniri de acest gen, marchizii ies la atac. Mai ceva ca la Buftea!

Si uite asa sare omu’ de pe fix precum Pamantul dupa cutremurul din Chile care schimba viteza de rotatie a Pamantului si ne scurteaza noua zilele

Reclame