De misticism politic a mai auzit careva pana acum? De fapt, ce mai conteaza? Din cele mai vechi timpuri, religia cu politica au mers mana-n mana. Trecem peste partea cu frauda, caci noi nu am auzit niciodata despre asa ceva in tara asta, dar si peste celelalte posibile cauze care ar fi dus la victoria lui Basescu (noroc, influenta, etc) si ajungem la misticismul politic. Extrasenzorial, mistic, esoteric. Cum? Nu mai sunt vinovati romanii din diaspora? Super-califragilistic! Dar ceva-ceva tot trebuie sa fie! Si uite asa, aflam de la Adrian Nastase ca Basescu a castigat alegerile in 2004 cu ajutorul celor de la MISA, iar in 2009 datorita Flacarii Violet – asta din urma-i de la domnul Hrebenciuc. De ce credeti voi ca purtau toti cei de la PDL pulovere violet in ziua Flacarii Violet , adica joia- ” exista o filiatie aici, dar e de cu totul alta natura”.

Conspiratiile care au provocat incalzirea globala sau gripa porcina, conspiratiile vaccinurilor de orice fel, conspiratiile din industria alimentara de care am auzit cu totii, pot  alcatui colectii de conspiratii celebre care aprind imaginatia oamenilor. Am mai abordat odata subiectul acesta la putin timp dupa moartea lui Michael Jackson. Totusi acestea palesc in comparatie cu conspiratiile din 2010: conspiratia pretului petrolului, conspiratia devalorizarii banilor din hartie si cresterea pretului la aur pana cand oamenii vor fi atat de saraci sa mai faca ceva, s.a.m.d.

Si inca ceva! V-ati facut planuri pentru 2010? Uitati-le! N-ati auzit ca Nostradamus a prezis al treilea razboi Mondial in 2010?

Reclame